Antreprenorul Lorand Soares Szasz a votat chiar dacă îşi uitase buletinul în Portugalia. Cum a fost posibil?

  • Lorand Soares Szasz a votat fără să aibă buletinul la el.
  • Antreprenorul şi trainerul cu triplă cetăţenie a avut doar paşaportul la el.
  • Votul i-a fost permis după ce a prezentat pe telefon o poză a buletinului.
1186 afișări
Imaginea articolului Antreprenorul Lorand Soares Szasz a votat chiar dacă îşi uitase buletinul în Portugalia. Cum a fost posibil?

FOTO: Facebook Lorand Soares Szasz

Speaker şi business coach, Lorand Soares Szasz a povestit pe Facebook cum a votat la alegerile locale fără să aibă buletinul la el. El precizează că a prezentat pe telefon o fotografie a buletinului său, iar CNP-ul său a fost verificat în baza de date.

Antreprenorul a arătat şi abţibildul pe care îl va aplica ulterior pe cartea de identitate şi a făcut un apel pentru participare la vot.
 
Lorand Soares Szasz a explicat că preferă să folosească buletinul portughez sau paşaportul unguresc în detrimentul actelor de la noi. 
 
„Am luat paşaportul şi m-am dus frumos la secţia de votare şi i-am întrebat: Bună ziua, mi-am uitat buletinul în Portugalia, vreau să votez, am numai paşaportul la mine, ce să fac? Dar dacă vă arăt buletinul în format electronic pe telefon e suficient? Zice da, sigur că da, pe baza CNP vă identificăm în baza de date, verificăm şi pe listă dacă sunteţi acolo pe listă şi în principiu e ok. Prefer să folosesc buletinul de Portugalia sau paşaportul de Ungaria câteodată, pentru felul în care te tratează la aeroport şi felul în care vorbesc oamenii cu tine, ceea ce este trist”, spune  Lorand Soares Szasz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici