LOTO 6 din 49. S-a câştigat marele premiu la extragerea de duminică, 2 decembrie. Unde a fost jucat biletul norocos

Marele premiu la Loto 6 din 49 a fost câştigat duminică, 2 decembrie 2018, la Tragerea Suplimentară de către o persoană care a mizat pe o variantă simplă. Premiul de categoria I, în valoare de 17.347.829,07 lei (peste 3,72 milioane de euro), este cel mai mare câştigat în 2018.

14135 afișări
Imaginea articolului LOTO 6 din 49. S-a câştigat marele premiu la extragerea de duminică, 2 decembrie. Unde a fost jucat biletul norocos

LOTO 6 din 49. S-a câştigat marele premiu la extragerea de duminică, 2 decembrie

Biletul norocos a costat 10.50 lei, completat cu o variantă simplă şi a fost jucat la o agenţie din Timişoara.

Cu acelaşi bilet, jucătorul a mai câştigat şi un premiu de categoria a IV-a la Tragerea Principală Loto 6/49, în valoare de 30 lei, potrivit unui comunicat al Loteriei Române.

Acesta este cel de-al cincilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49 şi, până la această dată, cel mai mare premiu câştigat în acest an la acest joc.

Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câştigat în data de 19.07.2018 şi a fost în valoare de 9.720.865,12 lei.

Câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile de la data tragerii pentru a-şi revendica premiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici