Lucian Bode, primele precizări despre accident: Mă odihneam pe bancheta din spate. Regret nespus acest incident

Ministrul Transportului, Lucian Bode, spune că a comunicat SPP că nu se grăbeşte, iar în momentul accidentului se afla pe bancheta din spate, unde se odihnea: „Regret nespus acest incident”.

980 afișări
Imaginea articolului Lucian Bode, primele precizări despre accident: Mă odihneam pe bancheta din spate. Regret nespus acest incident

„Le-am comunicat celor de la SPP că destinaţia finală e sediul Guvernului, iar ora de sosire pe care o anticipez era ora 20. Aşadar, nu aveam niciun motiv să ne grăbim”, spune Lucian Bode.

Ministrul Transportului precizează că „absolut toate deplasările” pe care le-a făcut au fost pe bancheta din spate.

„Niciodată nu am fost preocupat cum conduce angajatul SPP în zecile mii de km parcurşi dintr-un moment foarte simplu - până duminică au condus impecabil. În momentele premergătoare regretabilului incident de duminică mă odihneam. Călătoream deja de 4-4,5 ore. Regret nespus acest incident”, conchide Bode.

O filmare a unui motociclist aflat în trafic arată cum o maşină în care se afla ministrul Transporturilor a circulat pe contrasens pentru a depăşi o porţiune aglomerată, deşi depăşirea nu este permisă în zona respectivă. Ulterior a lovit frontal un autoturism care a venit din sens opus.

Accidentul a avut loc pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, nu se afla la volan în momentul accidentului din judeţul Argeş, afirmă premierul Ludovic Orban. El spune că Poliţia trebuie să verifice exact circumstanţele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici