VIDEO | Accidentul ministrului Lucian Bode, surprins în imagini de un motociclist

  • Au apărut imagini cu accidentul în care a fost implicat Lucian Bode
  • Accidentul s-a produs după ce maşina ministrului a depăşit neregulamentar mai multe maşini
  • Lucian Bode nu a fost rănit, conform poliţiştilor
  • Ulterior, SPP a anunţat că maşina aparţine serviciului, ca era condusă de un angajat SPP şi avea semnale acustice şi luminoase pornite
3058 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Accidentul ministrului Lucian Bode, surprins în imagini de un motociclist

Au apărut imagini de la accidentul în care a fost implicata, acum două zile, maşina în care se afla Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

O filmare a unui motociclist din trafic arată cum maşina în care era ministrul a circulat pe contrasens pentru a depăşi o porţiune destul de aglomerată, deşi depăşirea nu este permisă în zona respectivă. Ulterior a lovit frontal un autoturism care a venit din sens opus. Accidentul a avut loc pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş. 
 
Potrivit poliţiştilor, ministrul ar fi fost pasager în autoturismul respectiv şi nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Celelalte persoane implicate în accident au suferit răni uşoare, aşa că nimeni nu a mers la spital.
 
Contactat de reporterii Aleph News, şeful de la Transporturi nu a răspuns.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici