Lucrări de întreţinere a carosabilului pe DN7, până la ora 14.00; traficul va fi afectat

Traficul rutier pe Drumul Naţional 7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea va fi afectat, marţi, de lucrări de întreţinere a carosabilului, care se vor desfăşura în zona localităţii Budeşti, judeţul Vâlcea, până la ora 14.00, fiind posibil să se formeze coloane de maşini.

96 afișări
Imaginea articolului Lucrări de întreţinere a carosabilului pe DN7, până la ora 14.00; traficul va fi afectat

Lucrări de întreţinere a carosabilului pe DN7, până la ora 14.00; traficul va fi afectat

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, marţi, între orele 9.00 şi 14.00, în judeţul Vâlcea, se vor executa lucrări de întreţinere pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea, la kilometrul 170+500 metri, în zona localităţii Budeşti.

În acest interval, circulaţia rutieră se va desfăşura alternativ, dirijat.

Deoarece traficul rutier este intens pe DN7, pe Valea Oltului, poliţiştii se aşteaptă ca în zona de lucru să se formeze coloane de autovehicule.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici