Lucrări pe Autostrada Soarelui, pe ambele sensuri, pentru plombarea suprafeţei carosabile

Mai multe lucrări de plombare a suprafeţei carosabile sunt programate, miercuri, pe Autostrada Soarelui, atât înspre litoral, cât şi pe sensul de mers către Capitală, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

106 afișări
Imaginea articolului Lucrări pe Autostrada Soarelui, pe ambele sensuri, pentru plombarea suprafeţei carosabile

Conform sursei citate, miercuri, în intervalul orar 10:00 - 16:00, se vor executa lucrări de plombare a suprafeţei carosabile pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul de mers către litoral, între kilometrii 12 şi 36, pe benzile unu şi cea de urgenţă, precum şi pe celălalt sens de mers, între kilometrii 36 şi 20, pe aceleaşi benzi.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită şi viteză redusă în zona lucrărilor, să se încadreze din timp pe banda a doua şi să respecte cu stricteţe indicaţiile semnalizării provizorii montate la faţa locului sau ale poliţiştilor rutieri prezenţi pentru fluidizarea circulaţiei”, potrivit reprezentanţilor Infotrafic.

Poliţiştii reamintesc că nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici