Lucrările de reabilitare a DN 1, întrerupte de vineri până marţi dimineaţă

Lucrările de reabilitare a Drumului naţional 1 care se desfăşoară pe centura de vest a Ploieştiului şi în localitatea prahoveană Potrigrafu vor fi întrerupte, începând de vineri după-amiază şi până marţi dimineaţă.

62 afișări
Imaginea articolului Lucrările de reabilitare a DN 1, întrerupte de vineri până marţi dimineaţă

Lucrările de reabilitare a DN 1, întrerupte de vineri până marţi dimineaţă (Imagine: Mediafax Foto)

Directorul de la Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Manta, a declarat pentru MEDIAFAX că lucrările de reabilitare a DN 1 care se desfăşoară în zona centurii de vest a municipiului Ploieşti şi cele de refacere a carosabilului din localitatea Potigrafu vor fi întrerupte, iar restricţiile de circulaţie impuse din cauza lucrărilor vor fi ridicate începând de vineri, de la ora 14.00, acestea urmând a fi reluate, pe ambele tronsoane de drum, marţi dimineaţă, la ora 9.00. Manta a explicat că lucrările la carosabil au fost, oricum, întrerupte în fiecare week-end, pentru a asigura fluenţa traficului între Bucureşti şi Valea Prahovei, însă de obicei muncitorii se întorceau la lucru luni dimineaţă.

Săptămâna viitoare, lucrările vor fi reluate marţi, întrucât luni este sărbătoare legală. De mai multe săptămâni, pe DN 1, pe centura de vest a Ploieştiului, circulaţia este restricţionată pe anumite tronsoane întrucât se lucrează la reabilitarea carosabilului şi la lărgirea drumului de la două la patru benzi de circulaţie.

Începând de luna aceasta, au fost impuse restricţii de trafic şi în zona cuprinsă între Bucureşti şi Ploieşti, în localitatea Potigrafu, acolo unde au fost reluate lucrările de refacere a carosabilului şi de turnare a asfaltului, întrerupte în luna decembrie a anului trecut. Specialiştii estimează că lucrările de la Potigrafu vor fi terminate în mai puţin de o lună, în vreme ce termenul de finalizare a lucrărilor de pe centura de vest a municipiului Ploieşti depăşeşte un an şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici