Lucrările pentru astuparea gropilor din sectorul 2, efectuate noaptea

Reprezentanţii Primăriei sectorului 2 au decis ca lucrările pentru astuparea gropilor din carosabil să fie făcute în cursul nopţii, între orele 21.00 şi 6.00, primele cartiere unde se va lucra noaptea fiind Vatra Luminoasă şi Tei.

27 afișări
Imaginea articolului Lucrările pentru astuparea gropilor din sectorul 2, efectuate noaptea

Lucrările pentru astuparea gropilor din sectorul 2, efectuate noaptea (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de joi, al Primăriei Sectorului 2, pe străzile din cartierele Vatra Luminoasă şi Tei, lucrările de reparaţii ale carosabilului vor fi efectuate în timpul nopţii, între orele 21.00 şi 6.00, de către angajaţii Administraţiei Domeniului Public, pentru "prevenirea blocajelor de circulaţie".

Astfel, în cartierul Vatra Luminoasă se va lucra pe străzile Herţa, Cernăuţi, Pescăruşului, Carei şi în intersecţia străzii Cernăuţi cu Bulevardul Chişinău, iar în cartierul Tei va fi reparat carosabilul în intersecţiile străzilor Ramuri Tei cu Ţiţeica, Ramuri Tei cu Grigore Moisil şi Ramuri Tei cu Tuzla.

"În perioada următoare vor continua lucrările de reparaţii pe timpul nopţii şi pe alte străzi din sectorul 2", mai precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici