Luminiţa Gheorghiu, avizată de comisiile parlamentare pentru Colegiul Director al CNCD

Comisiile juridică, de drepturile omului şi de egalitate de şanse au avizat, luni, cu majoritate de voturi, candidatura Luminiţei Gheorghiu pentru un loc în Colegiul Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

302 afișări
Imaginea articolului Luminiţa Gheorghiu, avizată de comisiile parlamentare pentru Colegiul Director al CNCD

Luminiţa Gheorghiu, avizată de comisiile parlamentare pentru Colegiul Director al CNCD (Imagine: Croitoru Maran/ Mediafax Foto)

Luminiţa Gheorghiu, propusă de UNPR pentru acest post la CNCD, a fost consilier parlamentar, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Persoanele cu Handicap şi secretar de stat în 2001-2003 în Guvernul Năstase.

Candidatura sa urmează să fie supusă aprobării plenului reunit al Parlamentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici