Luminiţa Odobescu, convorbire cu premierul Statului Qatar

Ministrul afacerilor externe Luminiţa Odobescu a avut sâmbătă o convorbire telefonică cu prim ministrul şi ministrul afacerilor externe al Statului Qatar, Sheikh Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani, pe tema situaţiei de securitate din Israel şi Fâşia Gaza.

198 afișări
Imaginea articolului Luminiţa Odobescu, convorbire cu premierul Statului Qatar

Luminiţa Odobescu, convorbire cu premierul Statului Qatar

În cadrul discuţiei, cei doi oficiali au subliniat necesitatea unor eforturi conjugate pentru asigurarea furnizării de sprijin umanitar pentru populaţia din Fâşia Gaza, eliberarea imediată şi necondiţionată a tuturor ostaticilor din enclavă, precum şi asupra necesităţii prevenirii riscului de contagiune regională.

„Ministrul român a transmis aprecieri faţă de eforturile diplomatice ale Statului Qatar pentru ameliorarea situaţiei umanitare, menţionând, de asemenea, sprijinul umanitar pe care România a decis să-l transmită”, se arată într-un comunicat al MAE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici