MAE a emis o atenţionare de călătorie în Republica Elenă. Este Cod roşu de furtuni

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau care intenţionează să călătorească în Republica Elenă că Serviciul elen de Meteorologie (EMY) a emis un Cod roşu cu privire la deteriorarea situaţiei meteorologice şi manifestarea unor fenomene meteo puternice.

186 afișări
Imaginea articolului MAE a emis o atenţionare de călătorie în Republica Elenă. Este Cod roşu de furtuni

MAE a emis o atenţionare de călătorie în Republica Elenă. Este Cod roşu de furtuni

Este vorba de deteriorarea rapidă a vremii, temperaturi scăzute, furtuni puternice însoţite de precipitaţii şi pe alocuri grindină, rafale de vânt de până la gradul 8 pe scara Beaufort.

Astfel, vineri, 26 noiembrie 2021, începând cu a doua parte a zilei, precipitaţiile abundente şi furtunile vor fi resimţite în insulele Ionice, în regiunile Epir, vestul Stereei, vestul peninsulei Peloponez, estul Macedoniei, Tracia şi nordul Mării Egee.

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, precipitaţii abundente şi furtuni vor afecta insulele Ionice, vestul zonei continentale, precum şi nordul şi estul Mării Egee, regiunea Tracia.

Duminică şi luni, 28 - 29 noiembrie 2021, precipitaţiile şi furtunile vor continua, îndeosebi în vestul Republicii Elene, precum şi în nordul şi estul Mării Egee.

Vântul va avea o intensitate sporită, în special în zonele maritime, intensitatea acestuia putând ajunge la gradul 8-9 (pe scara Beaufort, 70-90 km/h, valuri cu înălţimi până la 10 m).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici