MAE: BMW şi Volkswagen şi-au retras oferta pentru summitul NATO

Purtătorul de cuvânt al MAE, Ilie Bănică a precizat, joi, pentru MEDIAFAX, că firmele BMW şi Volkswagen au decis să îşi retragă ofertele de maşini pentru summit-ul NATO de la Bucureşti, după ce, în briefingul susţinut la minister declarase că acestea fuseseră respinse.

14 afișări
Imaginea articolului MAE: BMW şi Volkswagen şi-au retras oferta pentru summitul NATO

MAE: BMW şi Volkswagen şi-au retras oferta pentru summitul NATO (Sursa: Mediafax Foto)

Bănică declarase iniţial că pentru summit-ul NATO din 2-4 aprilie de la Bucureşti, firmele Mercedes şi Ford vor asigura cu titlu gratuit 70 de limuzine şi, respectiv, 400 de maşini pentru coloanele oficiale, ofertele din partea Volkswagen şi BMW fiind respinse. Întrebat, la briefing, dacă ofertele Volkswagen şi BMW au fost respinse, Bănică a răspuns afirmativ, fără a putea face precizări legate de criteriile care au stat la baza deciziei de a alege ofertele Mercedes şi Ford.

Ulterior, Bănică a precizat pentru MEDIAFAX că firmele BMW şi Volkswagen au decis să îşi retragă ofertele de maşini pentru summit-ul NATO de la Bucureşti.

El a menţionat că cele două firme s-au retras în timpul în care se efectua analiza ofertelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici