Magda Ciumac – legată şi abandonată la marginea drumului, în Voluntari

Magda Ciumac, martor în dosarul dispariţiei Elodiei, a fost găsită, în noaptea de luni spre marţi, în faţa unei case din Voluntari, legată cu bandă adezivă, aceasta făcând plângere împotriva soţului ei, pe care îl acuză că a sechestrat-o, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Elena Bucur.

109 afișări
Imaginea articolului Magda Ciumac – legată şi abandonată la marginea drumului, în Voluntari

Magda Ciumac – legată şi abandonată la marginea drumului, în Voluntari

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, marţi, la ora 00.45, s-a primit o sesizare la numărul 112 că în faţa unei case din Voluntari se află o femeie în vârstă de aproximativ 25 de ani, care seamănă cu Magda Ciumac.

Echipa operativă de la Poliţia Voluntari a găsit-o pe Magda Ciumac în trening şi papuci, fiind legată cu bandă adezivă, cu mâinile la spate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov a precizat că Magda Ciumac nu prezenta, la prima vedere, semne de violenţă. Poliţiştii au dus-o la Spitalul "Sfântul Pantelimon" pentru examinare toxicologică, rezultatele testelor nefiind deocamdată cunoscute.

Elena Bucur a mai spus că Magda Ciumac s-a prezentat apoi la sediul IPJ Ilfov şi a depus o plângere împotriva soţului ei, Tolea Ciumac, acuzându-l că în urmă cu zece zile a luat-o din faţa casei ei şi a dus-o la o adresă necunoscută, unde a fot ţinută cu forţa până luni.

Purtătorul de cuvânt de la IPJ Ilfov a adăugat că în acest caz au fost începute cercetări, pentru a se stabili ce s-a întâmplat în cazul Magdei Ciumac, urmând a fi audiat şi soţul acesteia.

Citeşte şi:

Dan Diaconescu, audiat în dosarul "Elodia"

Cioacă va fi dus cu mandat la procesul de declarare a dispariţiei Elodiei Ghinescu

Căutările avocatei Elodia Ghinescu, fără niciun rezultat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici