Magistraţii au respins cererea de extrădare în Turcia a lui Fatih Gursoy, preşedintele Instituţiei Lumina, care are mai multe şcoli în România

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, marţi, cererea autorităţilor din Ankara de a fi extrădat preşedintele Instituţiei de Învăţământ Lumina, Fatih Gursoy.

3112 afișări
Imaginea articolului Magistraţii au respins cererea de extrădare în Turcia a lui Fatih Gursoy, preşedintele Instituţiei Lumina, care are mai multe şcoli în România

Curtea de Apel Bucureşti respinge cererea de extrădare a lui Fatih Gursoy,liderul Instituţiei Lumina

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea autorităţilor din Turcia privind extrădarea lui Fatih Gursoy, preşedintele Instituţiei de Învăţământ Lumina.

Preşedintele Instituţiei de Învăţământ Lumina, Fatih Gursoy, a fost ridicat de la domiciliu în urma cerererii de extrădare de la Ankara, potrivit soţiei lui, transmite zamanromania.ro.

Fatih Gursoy, în vârstă de 50 de ani, se află din 2011 în România şi are permis de şedere pe termen lung, valabil până 2022, arată aceeaşi sursă.

Lumina este, potrivit site-ului oficial, un complex educational format din: trei licee (Liceele Teoretice Internaţionale de Informatica Bucureşti, Colentina şi Constanta – cu învăţământ liceal şi gimnazial), o şcoală internaţională (The International School of Bucharest – cu învăţământ preşcolar, primar, gimnazial si liceal), şapte scoli internaţionale Spectrum in oraşele: Bucureşti in Pallady şi Colentina, Constanta, laşi, Cluj, Ploieşti şi Oradea – cu învăţământ preşcolar şi primar.

Zilele trecute, o profesoară a fost ridicată de la domiciuliu, la cererea de extrădarea autorităţilor din Turcia, însă Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea. Decizia nu este definitivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici