Magistraţii Judecătoriei Ploieşti revin asupra deciziei de a judeca doar cauzele urgente

  • Magistraţii Judecătoriei Ploieşti revin asupra deciziei de a judeca doar cauzele urgente.
  • Anunţă că judecă dosarele în mod normal, dar cu număr redus de ore.
7681 afișări
Imaginea articolului Magistraţii Judecătoriei Ploieşti revin asupra deciziei de a judeca doar cauzele urgente

Magistraţii Judecătoriei Ploieşti revin asupra deciziei de a judeca doar cauzele urgente

Deşi iniţial magistraţii Judecătoriei Ploieşti au decis până în data de 23 martie să se judece doar cauzele urgente, cu amânarea celorlalte, judecătorii anunţă acum că dosarele aflate pe rolul instanţei se vor judeca normal, „dar se va urmări stabilirea unui număr redus de dosare pe şedinţă”.

Astfel, de vineri, cauzele aflate pe rolul Judecătoriei Ploieşti se vor judeca normal, dar se va urmări stabilirea unui număr redus de dosare pe şedinţă, cu fixarea de ore pentru strigare, astfel încât să se limiteze numărul persoanelor în sălile de judecată şi în afara acestora.

Accesul persoanelor în sălile de judecată se permite în ordinea cauzelor de pe listă.

„Pentru realizarea acestui deziderat, dacă au fost deja acordate termene pentru respectivele şedinţe, acestea vor putea fi preschimbate, cu încunoştinţarea părţilor cu privire la noul termen acordat prin orice mijloace care asigură transmiterea rapidă a informaţiei (e-mail, fax, notă telefonică). La efectuarea preschimbărilor se va avea în vedere judecarea cu prioritate cel puţin a obiectelor din lista de dosare urgente stabilită în Hotărârea Adunării Generale din data de 11.03.2020, precum şi a celor care nu presupun prezenţa unui număr mare de persoane în sediul instanţei în aceeaşi zi de şedinţă”, arată Judecătoria Ploieşti.

Iniţial, se hotărâse că în perioada 12.03.2020 – 23.03.2020 se vor judeca doar cauzele urgente, urmând ca în celelalte să se amâne judecata.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici