Mai are Năstase alte căi de atac? Ce spune avocatul acestuia, Lucian Bolcaş

Avocatul Lucian Bolcaş, apărător al lui Adrian Năstase în dosarul "Trofeul Calităţii", a declarat miercuri că fostul premier mai are două căi de atac, el precizând că nu a mai văzut o astfel de sentinţă dată deşi la dosar au lipsit probe.

2431 afișări
Imaginea articolului Mai are Năstase alte căi de atac? Ce spune avocatul acestuia, Lucian Bolcaş

Adrian Năstase (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Fostul parlamentar PRM a mai spus că nu a mai întâlnit o asemenea sentinţă dată în lipsă de probe. "Din anii '50 nu am mai vazut o sentinţă motivată în condiţiile recunoaşterii unei lipse de probe", a afirmat Bolcaş, precizând că "există două căi extraordinare de atac: revizuire şi contestaţie în anulare, şi un apel la CEDO".

"Este un doctorat în obedienţă", a spus Bolcaş la Realitatea TV, comentând sentinţa.

Acesta a mai spus că judecătorii au ţinut să se menţină "sub orice formă această condamnare".

"Adrian Năstase nu are nicio legătură cu acele sume de bani şi nu s-a demonstrat nicio legătură", a mai spus Bolcaş.

Adrian Năstase a fost condamnat definitiv, miercuri, de ICCJ, la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici