MAI cumpără 150 de Dacia Duster prin programul RABLA

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a anunţat, vineri, că instituţia pe care o conduce urmează să cumpere, prin programul RABLA, 150 de maşini de teren, marca Dacia Duster, care vor fi distribuite în zone "cu acces dificil", informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

296 afișări
Imaginea articolului MAI cumpără 150 de Dacia Duster prin programul RABLA

MAI cumpără 150 de Dacia Duster prin programul RABLA (Imagine: Raul Stef / Arhiva MediafaxFoto)

"Ministrul Afacerilor Interne a anunţat că în anul 2014, pentru dotarea cu tehnică corespunzătoare, mai ales cu autovehicule, vor fi achiziţionate prin programul RABLA 150 autovehicule Duster cu tracţiune integrală, care vor fi repartizate în zone cu acces dificil", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de MAI.

Potrivit sursei citate, anunţul a fost cu ocazia unei vizite de lucru făcute de Radu Stroe în judeţele Satu Mare şi Maramureş, unde ministrul a avut întâlniri cu reprezentanţii prefecturilor şi ai structurilor de ordine şi siguranţă publică.

Cu acelaşi prilej, în ce priveşte angajările în sistem, ministrul Administraţiei şi Internelor a dat asigurări că cei aproape 1.300 de absolvenţi ai promoţiei din vara aceasta vor fi repartizaţi, cu prioritate, "acolo unde este nevoie pentru siguranţa cetăţeanului".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici