MAI cumpără calculatoare portabile rigidizate pentru participarea la misiunile sub egida UE

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vrea să achiziţioneze calculatoare portabile rigidizate pentru personalul care participă la misiunile internaţionale desfăşurate în 2015 sub egida Uniunii Europene, potrivit unui anunţ de participare publicat pe SEAP.

153 afișări

MAI intenţionează să achiziţioneze "echipamente pentru îndeplinirea cerinţelor de dotare a personalului Ministerului Afacerilor Interne desemnat să participe în anul 2015 la misiunile internaţionale desfăşurate sub egida Uniunii Europene" - EUBAM Libia, EUMM Georgia şi EUPOL Afganistan.

Conform anunţului, este vorba despre calculatoare portabile rigidizate, valoarea estimată fără TVA fiind de 32.258 de lei.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar suma va fi plătită de la bugetul de stat.

Totodată, potrivit unui alt anunţ publicat pe SEAP, Ministerul de Interne are nevoie de echipamente de comunicaţii: cinci echipamente switch SWL2 model1, două echipamente Router WAN1, un echipament firewall, 10 terminale portabile TETRA şi un set pentru programarea terminalelor TETRA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici