Mai multe depozite de mobilă din Sectorul 4 al Capitalei au fost amendate cu aproape 200.000 lei

Mai multe depozite de mobilă din Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti au fost sancţionate cu aproape 200.000 lei de poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4, acestea fiind depistate că funcţionau fără o parte dintre avizele necesare.

318 afișări
Imaginea articolului Mai multe depozite de mobilă din Sectorul 4 al Capitalei au fost amendate cu aproape 200.000 lei

Mai multe depozite de mobilă din Sectorul 4 al Capitalei au fost amendate cu aproape 200.000 lei (Mediafax Foto: Shuttersrock/ Mediafax Foto)

"Depozitele, care au şi magazine de vânzare, funcţionau în subsolul unor imobile, fără să aibă Acordul de Funcţionare emis de Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti. Mai mult, la momentul verificărilor, administratorii acestora nu au putut face dovada obţinerii Avizului de Securitate la Incendiu emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov. Pe lângă aceste nereguli, au fost constate şi alte abateri grave privind siguranţa în cazul producerii unui incendiu. Instalaţii electrice neconforme cu normele tehnice, stingătoare expirate şi lipsa afişării planurilor de evacuare sunt doar câteva dintre neregulile ce pun în pericol siguranţa şi viaţa cumpărătorilor dar şi a angajaţilor acestor depozite", transmite Primăria Sectorului 4 printr-un comunicat de presă.

Instituţia anunţă că rezultatele controlului vor fi trimise Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

"Totodată, proprietarul imobilului trebuie să se prezinte la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4, pentru verificarea îndeplinirii obligaţiilor legale care îi revin. Aceeaşi măsură este valabilă şi pentru reprezentanţii legali ai societăţilor comerciale care nu au fost prezenţi la faţa locului în momentul controlului. Şi aceştia au fost invitaţi la sediul DGPL Sector 4 pentru verificări. Cei care nu se prezintă riscă suspendarea activităţii", anunţă primăria.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici