Mai multe instituţii au primit e-mail de ameninţare cu bomba

Mai multe instituţii au sesizat joi Serviciul Român de Informaţii (SRI) că au primit e-mail-uri privind ameninţări cu bomba. Toate s-au dovedit a fi false.

197 afișări
Imaginea articolului Mai multe instituţii au primit e-mail de ameninţare cu bomba

Mai multe instituţii au primit e-mail de ameninţare cu bomba

Potrivit SRI, în cursul zilei de joi, mai multe instituţii de stat şi din mediul privat (un post de televiziune) au sezisat Serviciul Român de Informaţii referitor la primirea unor email-uri de ameninţare cu bomba.

Aceste mesaje au fost analizate şi s-a stabilit că erau false.

Nu s-au impus verificări suplimentare şi nici măsuri de evacuare şi control pirotehnic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ameninţare,
sri,
bombă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici