Mai multe localităţi, fără apă după ce un muncitor a spart magistrala care trece prin oraşul Ovidiu

Mai multe localităţi au rămas fără apă potabilă, marţi dimineaţă, după ce un muncitor, angajat al unei firme care execută lucrări la varianta cu regim de autostradă a municipiului Constanţa, a spart cu un excavator magistrala de apă care trece prin oraşul Ovidiu.

30 afișări

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa, din cauza avariei o bună parte din varianta de ocolire a municipiului Constanţa a fost inundată.

De asemenea, în urma incidentului au rămas fără apă consumatorii din Ovidiu, Lumina, Corbu, zona industrială Midia şi o parte din Năvodari.

Reprezentanţii RAJA Constanţa spun că de vină este firma subcontractoare care face lucrările la varianta de ocolire, un muncitor spărgând conducta de alimentare cu apă de 1.000 de milimetri.

În zonă apa a fost oprită şi se estimează că furnizarea acesteia va fi reluată în cursul serii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici