Mai multe şcoli şi grădiniţe din judeţul Galaţi vor susţine marţi cursuri online

Mai multe şcoli şi grădiniţe din judeţul Galaţi, care nu au curent sau au centralele de încălzire defecte, vor susţine marţi cursuri online.

804 afișări
Imaginea articolului Mai multe şcoli şi grădiniţe din judeţul Galaţi vor susţine marţi cursuri online

Mai multe şcoli şi grădiniţe din judeţul Galaţi vor susţine marţi cursuri online

Este vorba de Şcoala Gimnazială nr. 1, sat Adam, comuna Drăguşeni cu unităţile arondate (Şcoala Gimnazială nr. 1 - sat Adam, Şcoala Primară nr. 1 şi Grădiniţa cu program normal nr. 1 - sat Căueşti, Grădiniţa cu program normal nr. 1 - sat Ştieţeşti) şi Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 – sat Tuluceşti, comuna Tuluceşti, care nu au curent electric.

Totodată, Şcoala Gimnazială nr. 1 din satul Vârlezi, comuna Vârlezi şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Sf. Stelian” din municipiul Galaţi, vor face cursuri online, în ambele unităţi de învăţământ fiind defecte centralele pentru încălzire.

În restul unităţilor de ânvăţământ, cursurile vor fi reluate normal de marţi.

Elevii din judeţele Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi şi Tulcea, unde activitatea fizică a fost suspendată luni din cauza viscolului, se întorc de marţi la şcoală, a anunţat Ministerul Educaţiei.

Ministerul Educaţiei a solicitat inspectorilor şcolari generali să monitorizeze situaţia la nivel de judeţ, iar în cazul în care vor exista unităţi de învăţământ în care nu se pot asigura condiţiile adecvate pentru desfăşurarea activităţii didactice cu prezenţă fizică din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, cursurile pot fi suspendate pe perioadă determinată, la solicitarea directorului, în baza hotărârii consiliului de administraţie al unităţii, cu informarea inspectorului şcolar general, respectiv cu aprobarea inspectorului şcolar general şi informarea Ministerului Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici