Mai multe tiruri au rămas blocate pe şosea din cauza zăpezii, în Hunedoara

Mai multe tiruri au rămas blocate pe DN76, în judeţul Hunedoara, din cauza zăpezii de pe şosea. Ninsorile afectează traficul auto şi în alte părţi din România.

3959 afișări
Imaginea articolului Mai multe tiruri au rămas blocate pe şosea din cauza zăpezii, în Hunedoara

Mai multe tiruri au rămas blocate pe şosea din cauza zăpezii, în Hunedoara

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, duminică dimineaţa, din cauza zăpezii, mai multe autotrenuri au rămas imobilizate pe DN 76, în localitatea Dealu Mare, judeţul Hunedoara. Se circulă pe căte o bandă pe fiecare sens şi se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire, anunţă autorităţile.

Ninsoare şi lapoviţă sunt şi pe mai multe drumuri din judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuţa), Cluj, Harghita, Hunedoara, Mureş şi Suceava, nefiind impuse restricţii de circulaţie. În zonele menţionate intervin utilajele pentru deszăpezire.

De asemenea, ninge dar nu s-a depus strat de zăpadă pe carosabil pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva, A10 Sebeş-Turda şi A3 Câmpia Turzii-Nădăşelu.

În ceea ce priveşte valorile de trafic, pe DN 1 Ploieşti – Braşov este aglomeraţie. În zonă plouă şi carosabilul este umed. Pe A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa şi DN 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea-Sibiu traficul se desfăşoară fără probleme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tiruri,
zăpadă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici