Mai multe trenuri sunt blocate în gări din judeţul Arad din cauza aluviunilor aduse pe calea ferată

Mai multe trenuri sunt blocate, vineri după-amiză, în gări din judeţul Arad, după ce de pe versanţi s-au scurs aluviuni pe calea ferată, între localităţile Bârzava şi Bătuţa, printre garniturile afectate fiind două trenuri rapid internaţionale.

20 afișări
Imaginea articolului Mai multe trenuri sunt blocate în gări din judeţul Arad din cauza aluviunilor aduse pe calea ferată

Mai multe trenuri sunt blocate în gări din judeţul Arad din cauza aluviunilor aduse pe calea ferată (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor staţiei CFR Arad, în urma unei furtuni care a avut loc vineri după-amiază de pe versanţii de pe Valea Mureşului s-au scurs aluviuni, iar bolovanii căzuţi au blocat calea ferată între localităţile Bârzava şi Bătuţa.

Potrivit sursei citate, niciun tren nu a rămas blocat la locul incidentului, însă garniturile aflate în trafic au fost oprite în gările din zona Săvârşin până la curăţarea căii ferate.

Printre trenurile afectate sunt două trenuri rapid internaţionale care circulă pe relaţia Bucureşti - Budapesta şi retur.

Totodată, sunt afectate trenul accelerat Iaşi - Timişoara, personalul Simeria - Arad şi câteva trenuri locale.

Reprezentanţii CFR afirmă că traficul feroviar se va relua în jurul orei 19.00, echipe de intervenţie fiind la faţa locului pentru a curăţa calea ferată.

Întârzierile înregistrate de trenuri sunt de până la o sută de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici