Mai mulţi copii şi adulţi au ajuns la spital deoarece au simptomele unei toxiinfecţii alimentare

Cinci copii şi trei adulţi din Bistriţa-Năsăud au fost transportaţi la spital deoarece prezintă simptomele unei toxiinfecţii alimentare. Misiunea este în desfăşurare, iar echipele de intervenţie încearcă să afle dacă mai sunt şi alte persoane care au nevoie de ajutor.

809 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi copii şi adulţi au ajuns la spital deoarece au simptomele unei toxiinfecţii alimentare

Mai mulţi copii şi adulţi au ajuns la spital deoarece au simptomele unei toxiinfecţii alimentare

Incidentul a avut loc marţi în localitatea Dumitriţa. Cinci copii şi trei adulţi din gospodării diferite au fost transportaţi la spital. Ei prezintă simptomele unei toxiinfecţii alimentare, susţin reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului s-au deplasat autospeciala de transport victime multiple din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

La finalul misiunii se va face o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici