Mama bebeluşului găsit mort în lacul de acumulare Râuşor, identificată

Poliţiştii au identificat-o, luni, pe mama bebeluşului găsit mort în lacul de acumulare Râuşor din judeţul Argeş, după o săptămână de căutări şi investigaţii, fiind vorba de o adolescentă de 16 ani.

29 afișări
Imaginea articolului Mama bebeluşului găsit mort în lacul de acumulare Râuşor, identificată

Mama bebeluşului găsit mort în lacul de acumulare Râuşor, identificată

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, minora este din comuna argeşeană Poenari de Muscel. La ora transmiterii acestei ştiri, ea şi prietenul ei erau audiaţi de poliţişti. Oamenii legii vor stabili cine se face vinovat de pruncucidere şi ce pedeapsă va putea primi.

Cadavrul unui nou-născut a fost găsit în urmă cu o săptămână în lacul de acumulare Râuşor, situat la 15 kilometri de municipiul Câmpulung Muscel, lângă Cabana Voina, fiind descoperit de un pescar, care a sunat la serviciul unic de urgenţă 112. Potrivit inspectorului Aliodor Duţu, de la Poliţia Municipiului Câmpulung Muscel, de corpul bebeluşului era legată o greutate, care îl împiedica să iasă la suprafaţă.

"Persoana care a sunat la 112 a fost surprinsă să descopere cadavrul nou-născutului. Pescarul aflat în zonă a crezut în prima fază că e o păpuşă, ulterior şi-a dat seama că e un copil. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au scos cadavrul care era legat în jurul mijlocului cu un bolovan. Am început cercetările şi urmează să stabilim dacă acest copil a fost aruncat viu sau mort în apă şi împrejurările în care a survenit decesul", a declarat inspector Aliodor Duţu, de la Poliţia Municipiului Câmpulung Muscel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici