Mama lui Fasolă este convinsă că fiul ei nu şi-a violat nepoata (video)

Mama lui Adrian Fasolă, tânărul acuzat că şi-a violat nepoata în vârstă de 11 ani care a rămas însărcinată, a declarat, marţi, că fiul ei este nevinovat, fapt ce va reieşi la testul ADN, şi că părinţii fetei au încercat să obţină astfel bani sau un teren.

123 afișări
Imaginea articolului Mama lui Fasolă este convinsă că fiul ei nu şi-a violat nepoata (video)

Mama lui Fasolă este convinsă că fiul ei nu şi-a violat nepoata (video)

Elena Amăriuţei, mama lui Fasolă, a declarat că părinţii fetei vor doar bani.

"Este nevinovat. Ei (părinţii fetei de 11 ani - n.r.) umblă numai după bani. La vreo două săptămâni după ce au aflat că ar fi violat-o, au venit la noi şi ne-au cerut 300 de milioane de lei ca să nu anunţe Poliţia. Le-am spus că nu am banii ăştia şi că dacă ar fi fost aşa le-aş fi dat şi un miliard, numai să-l fi avut", a declarat presei mama lui Fasolă, care s-a aflat, marţi, la Tribunalul Neamţ, unde a fost audiat fiul său.

Ea a arătat că după o perioadă de timp părinţii fetei au cerut un teren.

"După ceva timp au spus să le dăm lor un teren pe care fratele lui (fratele lui Fasolă, Cătălin Amăriuţei - n.r.) îl are la Săvineşti. Sunt vreo 700 de prăjini care valorează peste 500 de milioane de lei. E terenul băiatului şi nu aveam cum să ne atingem de el", a spus Elena Amăriuţei.

Ea susţine că fiul ei este nevinovat, fapt ce va fi dovedit la testul ADN.

"Adrian a spus că e nevinovat. O să vedeţi că la testul ADN, nu el o să iasă tatăl copilului", a mai spus mama lui Fasolă.

Tânărul acuzat că a violat-o pe fata de 11 ani rămasă însărcinată şi care a fost prins de poliţişti din Petricani, judeţul Neamţ a fost audiat, marţi, la Tribunalul Neamţ, el declarându-se nevinovat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici