Mama şi bunicul Luizei, duşi la spital după ce jandarmii au încercat să o ia cu mandat pe femeie. Bunicul Luizei, internat la Cardiologie/ Care este starea de sănătate a Monicăi Melencu

Bunicul Luizei Melencu a fost internat la Cardiologie. Mama Luizei este încă sub supraveghere la UPU, dar cel mai probabil va fi externată sâmbătă.

1290 afișări
Imaginea articolului Mama şi bunicul Luizei, duşi la spital după ce jandarmii au încercat să o ia cu mandat pe femeie. Bunicul Luizei, internat la Cardiologie/ Care este starea de sănătate a Monicăi Melencu

Bunicul Luizei, internat la Cardiologie. Mama ei - încă sub supraveghere la UPU

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, Cristina Geormăneanu, a declarat pentru MEDIAFAX că bunicul Luizei Melencu a fost internat la Cardiologie.

În ce o priveşte pe mama Luizei Melencu, aceasta este încă sub supraveghere la UPU, urmând să fie reevaluată.

Cel mai probabil femeia va fi externată sâmbătă.

Vineri seara, mama şi bunicul Luizei au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova cu o ambulanţă pentru victime multiple de la ISU Dolj, după ce anterior au refuzat transportul cu Ambulanţa.

Cei doi au acuzat stări de rău, după ce jandarmii au încercat să o ia cu forţa pe mama Luizei. Bunicul Luizei şi-a turnat benzină pe el de două ori.

Cei doi s-au simţit rău în timp ce jandarmii se aflau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe biologice.

Potrivit medicilor, cei doi prezentau o stare de lipotimie şi trebuiau duşi la spital pentru investigaţii suplimentare şi pentru tratament.

Ulterior, poliţiştii au întomit un proces verbal în care au consemnat că mandatul de aducere pe numele Monicăi Melencu nu poate fi pus în executare, în urma concluziilor medicilor.

Taguri:
melencu,
stare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici