Mama tânărului plătit de avocatul Teodorescu să-i ucidă soţia locuieşte în fostul cabinet al Elodiei

Mama lui Erwin Victor Preşmereanu, bărbatul acuzat că ar fi fost plătit de către avocatul braşovean Victor Teodorescu să-i omoare soţia, locuieşte în fostul cabinet de avocatură al Elodiei Ghinescu, din Braşov.

539 afișări

Avocata familiei Ghinescu, Crina Marinela Radu, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, că s-a dus, joi dimineaţă, la garsoniera de pe strada Iuliu Maniu din Braşov, unde era cabinetul de avocatură al avocatei Elodia Ghinescu pentru a-i cere femeii care locuieşte în garsoniera respectivă să părăsească imobilul, deoarece poliţistul Cristian Cioacă a pierdut toate procesele privind închirierea acestuia.

Femeia care locuieşte în garsoniera respectivă este mama lui Erwin Victor Preşmereanu, arestat pentru că a ucis-o pe Violeta Teodorescu, la comanda soţului acesteia.

Surse judiciare au confirmat, pentru MEDIAFAX, că mama lui Preşmereanu locuia în fostul cabinet de avocatură al Elodiei Ghinescu.

"Eu ştiu că doamna respectivă locuieşte de anul trecut acolo. Mi-a dat o carte de vizită pe care era trecut numele firmei Real Development SRL (firma la care era asociat avocatul Teodorescu şi fratele lui Preşmereanu - n.r.) pe care era trecută chiar adresa cabinetului de avocatură al Elodiei Ghinescu. Astăzi (joi - n.r.) am fost la garsonieră şi am rugat-o pe doamna să părăsească imobilul pe cale amiabilă, deoarece nu are niciun drept să stea acolo. Nici nu m-a lăsat să intru. Mi-a spus că nu are de gând să plece", a spus Marinela Radu.

Poliţistul Cristian Cioacă a închiriat apartamentul unui braşovean, Gheorghe Măluşelu, care se angaja să plătească 60.000 de euro în termen de zece ani, termen în care Cioacă trebuia să soluţioneze situaţia juridică a locuinţei.

"Eu i-am anulat în instanţă toate aspectele privind fostul cabinet de avocatură, promisiunea de vânzare - cumpărare, contractul de închiriere... Tot. Măluşelu a lăsat-o pe doamnă să stea în garsonieră. Am văzut, prin uşa întredeschisă că avea o canapea roşie, pe care probabil doarme. Înainte era acolo birou, bibliotecă... ", a mai spus avocata.

Femeia a refuzat să dea orice document asociaţiei de proprietari ai blocului respectiv şi are acumulate datorii la facturi de câteva luni, potrivit sursei citate.

Legăturile dintre familia lui Erwin Preşmereanu, cel care a fost plătit să o ucidă pe Violeta Teodorescu, şi cea a avocatului Victor Teodorescu datează de câţiva ani, de când avocatul a asistat-o într-un dosar pe mama lui Preşmereanu. Legăturile dintre cele două familii au devenit mai apropiate anul trecut, când fratele lui Preşemereanu ar fi preluat de la Victor Teodorescu o firmă de consultanţă şi de traduceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici