Mandat de aducere emis de DIICOT pe numele soţului cântăreţei Anda Adam

DIICOT Constanţa e emis un madat de aducere, miercuri, pe numele lui Nicolescu Sorin Andrei, cercetat pentru clonare de carduri, confirmă surse judiciare pentru MEDIAFAX.

7460 afișări
Imaginea articolului Mandat de aducere emis de DIICOT pe numele soţului cântăreţei Anda Adam

Mandat de aducere emis de DIICOT pe numele soţului cântăreţei Anda Adam

Soţul câtăreţei Anda Adam este cercetat de procurorii DIICOT pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, şi accesul, fără drept, la un sistem informatic.

În perioada mai 2009 – iulie 2012, în mai multe rânduri, Nicolescu Sorin Andrei a deţinut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenţi erau bănci sau alte instituţii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, în scopul punerii lor în circulaţie.

În această perioadă a retras aproape 50.000 de lei de la un ATM din Constanţa, fără consimţământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, accesând în mod ilegal sistemul informatic, prin încălcarea măsurilor de securitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici