Manifestaţiile publice, interzise la Alexandria, în faţa Casei de Cultură, cu o săptămână înainte de mitingul PNL. Motivul invocat

Consiliul Local Alexandria a interzis, la propunerea primarului, manifestaţiile publice în faţa Casei de Cultură, locul manifestaţiilor în judeţul Teleorman, motivând că în zonă vor fi amplasaţi iepuraşii de Paşte. Măsura vine cu o săptămână înainte de un miting anunţat de PNL în Alexandria.

1889 afișări
Imaginea articolului Manifestaţiile publice, interzise la Alexandria, în faţa Casei de Cultură, cu o săptămână înainte de mitingul PNL. Motivul invocat

Manifestaţiile publice, interzise la Alexandria cu doar o săptămână înainte de mitingul anunţat de PNL. Motivul invocat de Consiliul Local

La Primăria Alexandria a fost convocată vineri o şedinţă extraordinară, în urma căreia s-a decis interzicerea manifestaţiilor publice în centrul oraşului.

Primarul Alexandriei, Victor Drăguşin, a spus că măsura este necesară pentru că în zona centrală vor fi amplasaţi iepuraşii de Paşte.

Alertat de colegii liberali, senatorul Eugen Pîrvulescu, lider al PNL în Teleorman, a mers la şedinţă. Ulterior, senatorul a declarat că mitingul anunţat de liberali nu va mai avea loc pe data de 20 aprilie, însă va fi pregătit un marş electoral de mare amploare.

„Se produce aici o încălcare gravă a Constituţiei României, nu s-a întâmplat asta în ultimii 30 de ani în Teleorman şi noi oricum facem marş. Nici nu discut cu ei. Le-am spus lucrul acesta. Este grav, dacă spuneau unii ceva despre ei până astăzi, eu îi apăram, dar de astăzi mi-e clar că aici e dictatură. Democraţia a murit în Teleorman. Nu se poate să nu dea voie oamenilor să se manifeste public. Le-am spus şi consilierilor locali că e grav ce au făcut astăzi. Nu e în atribuţia consilierilor locali să interzică manifestările publice şi au motivat că vine iepuraşul în faţa Casei de Cultură”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, senatorul Eugen Pîrvulescu.

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Alexandria a fost convocată de primarul din Alexandria, Victor Drăguşin.

La sfârşitul săptămânii trecute, PNL Teleorman a depus la Primăria Alexandria o cerere pentru autorizarea unui miting electoral în faţa Casei de Cultură din oraş. Liderii partidului au estimat că la manifestaţie vor fi prezenţi aproximativ 7000 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici