MAp: 86 de militari români pleacă în Kosovo

Un număr de 86 de militari români din Batalionul 307 Infanterie Marină pleacă, luni, într-o misiune în Kosovo, în cadrul KFOR, informează Ministerul Apărării.

5 afișări
Imaginea articolului MAp: 86 de militari români pleacă în Kosovo

MAp: 86 de militari români pleacă în Kosovo

Conform MAp, este vorba despre o subunitate aparţinând Batalionului 307 Infanterie Marină, iar aceasta este prima misiune în teatrele de operaţii la care participă o structură din compunerea batalionului.

Cei 86 de militari sunt comandaţi de maiorul Marius Gheorghescu. Ei vor face parte din Detaşamentul Naţional de Forţe - RoFND - din compunerea Grupului de Luptă Multinaţional de Vest al misiunii conduse de NATO în Kosovo, KFOR. Ei vor îndeplini, timp de şase luni, alături de un detaşament de militari italieni, activităţi specifice de escortă, control trafic şi patrulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici