MApN anunţă întoarcerea lui Moş Crăciun, rezervist cu 1.700 ani de activitate

Ministerul Apărării anunţă, în spiritul sărbătorilor de iarnă, că a emis ordin pentru revenirea în activitate a lui Moş Crăciun, de la Forţele pentru Operaţii Speciale (FOS) pentru o perioadă determinată de 24 de ore. Moşul este, potrivit MApN, un rezervist cu peste 1.700 de ani de activitate.

722 afișări
Imaginea articolului MApN anunţă întoarcerea lui Moş Crăciun, rezervist cu 1.700 ani de activitate

Sursa: Facebook

„Ministerul Apărării Naţionale a emis astăzi ordin pentru revenirea în activitate a Moşului de la Forţele pentru Operaţii Speciale pentru o perioadă determinată de 24 de ore. Moş Crăciun, cunoscut şi sub aliasul „Moşul”, este un rezervist, cu peste 1.700 de ani de activitate. Are nenumărate specializări si este recunoscut pentru viteza cu care călătoreşte şi cu care îşi îndeplineşte misiunea în fiecare an fără greşeală”, scrie MApN pe Facebook.

 

În acelaşi mesaj se arată că, anul acesta deplasarea se va executa cu mijlocul de transport zburător preferat al Moşului, ce a fost îmbunătăţit cu „opt generatoare alimentate cu morcovi, cu putere mare”.

„Rudolph este, de asemenea, autorizat să participe la misiune. Cu toate acestea, el trebuie să-şi finalizeze cu succes mai întâi pregătirea si să treacă în faza II. Până acum a eşuat de trei ori din cauza unei afecţiuni medicale legate de nasul său”, mai scrie MApN.

Moşul şi ajutoarele lui trebuie aşteptate cu cantităţi mari de ciocolată fierbinte şi fursecuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici