MApN vrea să cumpere peste o sută de tone de cartofi pentru şase unităţi militare

Ministerul Apărării Naţionale intenţionează să cumpere, pentru anul viitor, pentru şase unităţi militare, peste o sută de tone de cartofi, cu o valoare estimată de aproape 150.000 de lei, conform unei cereri de ofertă publicată pe SEAP.

221 afișări
Imaginea articolului MApN vrea să cumpere peste o sută de tone de cartofi pentru şase unităţi militare

MApN vrea să cumpere peste o sută de tone de cartofi pentru şase unităţi militare (Imagine: Valentin Zamora/Mediafax foto)

Potrivit anunţului, MApN inteţionează să cumpere 114 tone de cartofi de calitatea I, cu o puritate biologică de minimum 95%, pentru şase unităţi militare din Constanţa, Mangalia, Tulcea şi Brăila, valoarea estimată fiind de 148.200 lei.

Conform caietului de sarcini, calibrul cartofilor, care va fi măsurat cu sită cu ochiuri pătrate, trebuie să fie de minimum 45 mm, însă se admit 3% (masă) tuberculi cu diametrul cu 5 mm sub calibrul minim.

De asemenea, tuberculii trebuie să fie întregi, uscaţi, sănătoşi, tipici soiului, cu pieliţa suborificată, fără umiditate exterioară anormală, fără gust şi miros străin, fără defecte interne, fără vătămări mecanice sau produse de insecte şi rozătoare, neînverziţi.

Cartofii trebuie să fie ambalaţi în saci de rafie, fără valoare, tip plasă, cu greutatea de până la 35 kg, astfel încât să se asigure o protecţie convenabilă produselor, se mai arată în documentaţie.

Câştigătorul licitaţiei electronice va răspunde pentru calitatea produselor în cadrul termenului de garanţie sau în cazul viciilor ascunse, iar produsele depreciate în perioada de garanţie vor fi înlocuite gratuit de furnizor.

Livrările se vor efectua lunar, în baza comenzilor transmise de reprezentantul autorizat al autorităţii contractante.

Evaluarea ofertelor în vederea încheierii unui acord cadru pentru achiziţionarea cartofilor va fi făcută până pe 30 decembrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici