Maramureş: Corpul ucraineanului care a murit după ce s-a rătăcit în munţi a fost recuperat

Corpul ucraineanului care a murit după ce s-a rătăcit în Masivul Pop Ivan a fost recuperat marţi dintr-o râpă cu ajutorul unui elicopter.

729 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Corpul ucraineanului care a murit după ce s-a rătăcit în munţi a fost recuperat

Maramureş: Corpul ucraineanului care a murit după ce s-a rătăcit în munţi a fost recuperat

Potrivit Prefecturii Maramureş, la intervenţia pentru extragerea cadavrului dintr-o râpă au participat salvamontişti, sprijiniţi de un elicopter SMURD din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI.

„Misiunea a fost una dificilă, datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile, a zonei greu accesibile şi a zăpezii existente pe munte”, a transmis Prefectura.

În zona de intervenţie au fost prezenţi poliţişti de frontieră şi poliţişti, dar şi pompieri.

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, urmând ca joi, la solicitarea IPJ Maramureş, medicii legişti să efectueze necropsia pentru a stabili cauzele decesului.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş.

Un grup de zece ucraineni s-a rătăcit săptămâna trecută în în Masivul Pop Ivan, din Maramureş. Echipele de intervenţie au salvate atunci trei persoane, iar una a fost găsită decedată. Alte şase persoane din grup au fost salvate în Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucrainean,
mort,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici