Maramureş: Fetiţa de 6 ani dispărută, căutată şi de Poliţia de Frontieră

Fetiţa de 6 ani dispărută de patru zile, din localitatea Repedea, judeţul Maramureş, este căutată inclusiv de Poliţia de Frontieră, în condiţiile în care râul Tomnatic în care ar fi căzut se varsă în Tisa, care e la graniţa cu Ucraina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

618 afișări
Imaginea articolului Maramureş: Fetiţa de 6 ani dispărută, căutată şi de Poliţia de Frontieră

Maramureş: Fetiţa de 6 ani dispărută, căutată şi de Poliţia de Frontieră

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că la căutări participă un efectiv de 20 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi poliţişti de frontieră.

„Căutările fetiţei dispărută continuă, iar la acţiuni participă şi Poliţia de Frontieră. Indiciile arată că aceasta ar fi căzut în apă, în râul Tomnatic din apropierea comunei Repedea. Este mai mult decât o posibilitate ca aceasta să fie dusă de ape departe, deoarece râul se varsă în Tisa. La căutări participă un efectiv de 20 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi poliţişti de frontieră, la care se adaugă voluntari”, a spus Meteş.

O fetiţă de 6 ani din localitatea Repedea, judeţul Maramureş, este căutată, de vineri, după ce a dispărut de la domiciliu în jurul orei 14, la operaţiune participând şi un câine de urmă din cadrul IPJ. Potrivit reprezentanţilor IPJ Maramureş, ultima dată ar fi fost văzută în timp ce se juca cu o altă fetiţă, în curtea unui vecin, iar aceasta le-a indicat poliţiştilor că s-ar fi îndreptat spre un râu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici