Maratonul Vaccinării ajunge la a doua ediţie în Timişoara. Pe lângă serul Pfizer, vor fi disponibile şi doze Johnson&Johnson

  • Timişoara organizează a doua ediţie a Maratonului Vaccinării.
  • Maratonul va avea loc în perioada 14 - 17 mai.
  • Rapelul va fi asigurat cu serul Pfizer, dar se va folosi pentru vaccinare şi serul Johnson&Johnson.
533 afișări
Imaginea articolului Maratonul Vaccinării ajunge la a doua ediţie în Timişoara. Pe lângă serul Pfizer, vor fi disponibile şi doze Johnson&Johnson

Maratonul Vaccinării ajunge la a doua ediţie în Timişoara

În perioada 14-17 mai, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara va fi organizată a doua ediţie a Maratonului Vaccinării.

Potrivit DSP Timiş, pe lângă rapelul asigurat celor vaccinaţi cu prima doză de Pfizer, sunt puse la dispoziţie şi 2.000 doze de vaccin Johnson&Johnson, cu posibilitate de suplimentare în funcţie de necesităţi.

Timişoara a dat tonul vaccinării în weekendul 23 - 25 aprilie, când mii de oameni au stat la coadă la „maratonul vaccinării". Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara şi-au unit forțele atunci în acțiunea de voluntariat fără precedent în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici