Marcaj rutier şerpuit, cu benzi inegale, pe principalul bulevard din oraşul Ploieşti | FOTO

Marcajul rutier pe principalul bulevard din Ploieşti este şerpuit, nu drept cum ar trebui, şi desenat departe de axul drumului, ceea ce face ca o bandă să fie mai îngustă decât cealaltă. Imagini cu drumul au fost postate de primarul Adrian Dobre pe Facebook şi au devenit virale.

3184 afișări
Imaginea articolului Marcaj rutier şerpuit, cu benzi inegale, pe principalul bulevard din oraşul Ploieşti | FOTO

Marcaj rutier şerpuit, cu benzi inegale, pe principalul bulevard din oraşul Ploieşti | FOTO

Marcajul rutier şerpuit, cu o bandă mai îngustă decât alta, a fost făcut în centrul Ploieştiului, pe Bulevardul Independenţei. Primarul Adrian Dobre a fotografiat lucrarea şi a postat-o pe Facebook, imaginea devenind virală.

Dobre îi cere demisia directorului Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti, societate care a realizat lucrarea.

„Este o chestiune cu care nu am fost de acord de la început, ca aria de competenţă a celor de la SGU să fie extinsă şi pe problema marcajelor rutiere şi indicatoarelor rutiere pentru simplu fapt că pentru alte atribuţii pe care ei le au şi alte competenţe pe care le au, din păcate, în ultimii ani nu au demonstrat niciodată o capacitate managerială adecvată pentru acest lucru. (...) Această linie, da, într-adevăr, curbă, care există şi în geometrie, dar care n-are nicio legătură cu ceea ce ar fi trebuit să existe pe teren (...) orice remediere vor încerca să facă eu cred că este de prisos şi am solicitat domnului Ganea (Cristian Ganea, viceprimar Ploieşti n.r.) să elaboreze un proiect de hotărâre de a scoate din aria de competenţă a celor de la SGU aceste servicii”, a declarat Dobre.

Edilul a cerut ca SGU să şteargă marcajele curbe, pe propria cheltuială.

La rândul său, director SGU Ploieşti, Alin Dănilă, spune că lucrarea nu a fost recepţionată.

„Este o lucrare care nu au fost încă recepţionată (...) e o speţă care se va rezolva ( ...). O să refacem partea de acolo”, a spus Dănilă.

Ploieştenii spun, despre marcajul şerpuit, că este „un lucru aiurea, anapoda” sau că după astfel de lucrări „se miră de ce se întâmpla accidente, de ce nu se respectă regulile de circulaţie”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici