Marea Britanie: Trei asistente care s-au pozat purtând saci de gunoi în locul echipamentului de protecţie, infectate cu coronavirus

  • În urmă cu o lună, cele trei asistente erau fotografiate purtând saci de gunoi, în locul echipamentului de protecţie
  • Zilele trecute, toate trei s-au infectat cu coronavirus
  • O mare din colegii acestora au aceeaşi soartă
552 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie: Trei asistente care s-au pozat purtând saci de gunoi în locul echipamentului de protecţie, infectate cu coronavirus

Marea Britanie: Trei asistente care s-au pozat purtând saci de gunoi în locul combinezoanelor de protecţie, infectate cu coronavirus

Trei asistente de la spitalul Northwick Park din Harrow (Marea Britanie) care au fost fotografiate purtând saci de gunoi pentru că nu aveau echipament de protecţie s-au infectat cu coronavirus, scrie dailymail.com.
 
Acestea s-au văzut nevoite luna trecută poarte saci de gunoi pe cap şi în picioare, pentru că nu mai exista echipament de protecţie.
 
Mai mult de jumătate din personalul dintr-o secţie a spitalului s-a infectat cu coronavirus, conducerea spitalului fiind criticată pentru lipsa echipamentului de protecţie.
 
Unul dintre purtătorii de cuvânt ai spitalului a declarat: „O parte din angajaţii care lucrează cu pacienţii infectaţi cu COVID-19 au fost infectaţi cu coronavirus. Este o evoluţie nefericită dar nu neaşteptată, deoarece astfel de evenimente au loc în toate ţările”.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici