„Marele cutremur“: 7 pe Richter dacă vine repede, 7,5 dacă „întârzie”

„Nu trebuie să ne ascundem după degete. În România se va produce un cutremur catastrofal, cu magnitudinea de peste 7 grade Richter”. Afirmaţia aparţine chiar directorului Institutului Naţional de Fizică a Pământului, prof. Gheorghe Mărmureanu, citat de Gândul.

69 afișări
Imaginea articolului „Marele cutremur“: 7 pe Richter dacă vine repede, 7,5 dacă „întârzie”

Directorului Institutului Naţional de Fizică a Pământului, prof. Gheorghe Mărmureanu (Imagine: Elvira Gheorghiţă/Mediafax Foto)

Şeful INFP susţine însă că marele seism va fi unul de mare adâncime şi nu va veni în viitorul foarte apropiat.

Citeşte mai multe despre probabilitatea producerii unui cutremur în viitorul apropiat pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici