Margareta Pâslaru a lansat un nou album, la 77 de ani. Încasările vor fi donate integral

Margareta Pâslaru a lansat un nou album, cu 18 piese, intitulat „Idei” şi anunţă că tot ceea ce va încasa din acest album va dona Crucii Roşii.

603 afișări
Imaginea articolului Margareta Pâslaru a lansat un nou album, la 77 de ani. Încasările vor fi donate integral

Margareta Pâslaru a lansat un nou album la 77 de ani. Încasările vor fi donate integral Crucii Roşii

În al 62-lea an de activitate artistică, Margareta Pâslaru are compoziţii proprii noi, înregistrate pro bono, în duet cu Horaţiu Mălăele, Sofia Vicoveanca, Virgil Ianţu şi Luiza Zan.

Arhiva compoziţiilor sale din anii '60 si '70 este preluată de alte generaţii în frunte cu actriţa Emilia Popescu. Solistele, Daniela Cojocaru, Maria Nagy, Angela-Ioana Gheorghiu au beneficiat de noi aranjamente, în timp ce Păuniţa Ionescu păstrează atmosfera din 1976.

În album este şi un moment în amintirea lui Dan Andrei-Aldea şi o surpriza din 1950.

Prima solistă de muzică uşoară de la noi, care a primit la Cannes Trofeul M.I.D.E.M., Margareta Pâslaru (77 de ani), este voluntar de onoare al Crucii Roşii Române. Este iniţiatoarea proiectului Banca de Alimente în România.

„În acest an primejdios, înlesnim hrana vitala pentru cei în impas, dăruind drepturile de autor şi încăsarile rezultate din vânzarea albumului <Idei> înregistrat în Studioul Zsolt şi Andrei Kerestely. Însămânţăm binele din care rodeşte dinamica viitorului”, a spus Margareta Pâslaru.

Margareta Pâslaru anunţă că încasările acestui album vor fi donate integral către Crucea Roşie pentru programul Banca de Alimente.

Programul a fost lansat de către Crucea Roşie România în 2009 şi a reuşit să ajute, până în acest moment, peste 200.000 de familii sau persoane singure. Fiecare persoană care beneficiază de pe urma acestui program primeşte un pachet de alimente de bază, peste 2.500 de voluntari alăturându-se acestui demers în fiecare an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici