Maria Băsescu a împărţit daruri cu ocazia sărbătorilor de Paşti la două cămine de bătrâni

Soţia preşedintelui Traian Băsescu, Maria Băsescu, a vizitat, miercuri, două cămine de bătrâni din judeţul Gorj, unde a împărţit daruri cu ocazia sărbătorilor de Paşti.

96 afișări
Imaginea articolului Maria Băsescu a împărţit daruri cu ocazia sărbătorilor de Paşti la două cămine de bătrâni

Maria Băsescu a împărţit daruri cu ocazia sărbătorilor de Paşti la două cămine de bătrâni (Imagine: Gigi Ciuncanu/Mediafax Foto)

Maria Băsescu a împărţit bătrânilor din centrele de la Suseni şi Dobriţa câte o floare şi câte un cozonac, angajaţii celor două instituţii împărţindu-le, ulterior, vârstnicilor fructe şi restul dulciurilor şi al hainelor primite de la soţia preşedintelui.

Soţia preşedintelui a adus şi patru televizoare, precum şi două maşini de spălat, Maria Băsescu menţionând că a revenit în Gorj la invitaţia familiei omului de afaceri Ion Firiza. Acesta este bun prieten cu Traian Băsescu, el fiind proprietarul unui complex turistic la Cheile Buţii, în Valea Jiului, acolo unde preşedintele vine în vizită ori de câte ori se află în zonă.

Vizita Mariei Băsescu a durat aproximativ 20 de minute, soţia preşedintelui trecând ultima dată pe la centrele de bătrâni din Gorj în martie 2009, când a promis că va reveni. Ea a promis atunci şi că îi va aduce unui bătrân un cărucior acţionat electric, pentru o deplasare mai rapidă, cărucior pe care l-a adus în mai 2009 Elena Băsescu, fiica preşedintelui, aflată atunci în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

Ulterior, Elena Băsescu a fost votată de circa 36% dintre locuitorii comunei Runcu, unde se află cele două centre de bătrâni, fiica preşedintelui obţinând aici cel mai bun procent din toată ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici