Maria Grapini susţine că, după ce a vizitat „Tela Viv” a trecut „pe la toate graniţele” Israelului

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a scris, miercuri, pe Facebook, că a trecut cu elicopterul „pe la toate graniţele” Israelului. Anterior acestei postări, Grapini a scris că a vizitat „Tela Viv”.

2822 afișări
Imaginea articolului Maria Grapini susţine că, după ce a vizitat „Tela Viv” a trecut „pe la toate graniţele” Israelului

Maria Grapini susţine că, după ce a vizitat „Tela Viv” a trecut „pe la toate graniţele” Israelului

„Azi am început ziua la ora 7:30 şi încă nu am terminat-o! Peste patru ore de zbor cu elicopterul în Israel, trecând pe la toate graniţele (Liban, Siria, Iordania). Am vizitat tunelul ce se sapă în piatră (estimează că va dura 14 ani) la graniţa cu Liban, am vizitat mai multe baze militare! Acum am înţeles mult mai bine istoria dar şi prezentul Israelului”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Tot miercuri, Maria Grapini a fost ironizată de internauţi pe Facebook, după ce a scris pe contul ei că se află în oraşul „Tela Viv”, în loc de Tel Aviv. Deşi eurodeputatul PSD a editat postarea respectivă, pe reţeaua de socializare au apărut glume pe seama acesteia.

„Seară bună din Tela Viv! Am terminat munca pe ziua de azi!”, a scris Maria Grapini, pe Facebook, ulterior modificând numele oraşului.

Europarlamentarul PSD a revenit cu o altă postare în care a explicat că a făcut corectura necesară. Ea a criticat jurnaliştii pentru faptul că nu scriu despre activitatea ei ca om politic. Grapini a mai spus că nu a avut contracte cu statul, nu a colaborat cu Securitatea, a fost întotdeauna patrioată şi a ajutat oamenii.

„Marii jurnalişti au dat o ştire: am scris astă noapte Tela viv în loc de Tel Aviv! Evident, am corectat! Buuun! Asta este ştirea vieţii lor! Dar despre activitatea mea de nu scriu oare aceşti mari jurnalişti?
E lesne de înţeles! Nu am furat, nu am contracte cu statul, nu am fost colaboratoare a a securităţii, sunt patriot, lupt pentru România, ajut cât pot de mult oameni! Asta e! Voi continua să-mi fac datoria, oricât ar încercat să mă blameze! Totdeauna pentru mine a contat fondul problemelor! O zi frumoasă vă doresc!” a explicat, pe contul de Facebook, Maria Grapini.

Cu toate acestea, utilizatorii Facebook au continuat să facă glume pe seama greşelii făcute de europarlamentarul social-democrat.

Un internaut a scris „Bună dimineaţa la toţi locuitorii din Nutela viv”.

Un alt mesaj pe reţeaua de socializare spune: „Dacă nu plecaţi în "Tela Viv", noi vă aşteptăm în "Cara Cal"”.

„Voi aţi fost la Tela Viv? Nu? Da' la Clujna-Poca? Cotoroanţa asta sinistră înţeapă o grămadă de mii de Euro pe lună, fără să facă absolut nimic, din banii europenilor. Adică şi din ăi tăi. Trai, nenicule!”, comentează altcineva.

Totodată, Maria Grapini a fost ironizată şi pe pagina unei agenţii de turism: „Iar am comis-o. Toate oraşele importante din Letiţia sunt aici”.

Şi Ambasada Suediei la Bucureşti a ironizat europarlamentarul PSD. "Salutări din Kise Leff! Începând de luni, programul nostru de lucru cu publicul este de luni până joi, în intervalul 10:00–12:00", au scris reprezentanţii Ambasadei, pe Facebook.

Eurodeputatul a făcut mai multe gafe sau greşeli de exprimare de-a lungul timpului. De exemplu, pe 2 aprilie, ea a relatat, tot pe Facebook, despre o întâlnire pe care a avut-o cu câţiva europarlamentari, aceasta referindu-se la state precum Bulgaria, Polonia, Ungaria şi o altă ţară care nu există „Letiţia”.

Taguri:
grapini,
israel,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici