Marica: 30.000 de angajaţi vor ieşi în stradă într-o grevă spontană pe care sindicatele nu o pot opri

Preşedintele Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că aproximativ 30.000 de angajaţi din administraţie vor ieşi în stradă într-o grevă spontană pe care sindicatele nu o mai pot controla.

46 afișări
Imaginea articolului Marica: 30.000 de angajaţi vor ieşi în stradă într-o grevă spontană pe care sindicatele nu o pot opri

Marica: 30.000 de angajaţi vor ieşi în stradă într-o grevă spontană pe care sindicatele nu o pot opri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Marica a spus că decizia de a opri activitatea este luată de angajaţi, la nivel naţional, nu este o hotărâre a liderilor sindicali.

"Acest protest era cuprins în programul de acţiuni al sindicatelor, dar oamenii nu au mai avut răbdare şi au oprit spontan lucrul, pentru că nu şi-au primit veniturile suplimentare pe care statul ar trebuil să le dea din controalele făcute în cazurile de contrabandă sau executare silită", a mai spus Marica.

El a precizat că proteste spontane similare celui de la Ministerul Finanţelor ar putea să aibă loc şi la Constanţa, Oradea, Timişoara, Brăila şi în judeţele Dâmboviţa şi Prahova.

Sute de angajaţi din Ministerul Finanţelor Publice au declanşat, miercuri, un protest spontan, nemulţumiţi că nu au primit sporurile salariale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici