Marius Locic spune că va face declaraţii în câteva zile

Omul de afaceri Marius Locic a refuzat să spună, luni, la ieşirea de la DNA, ce acuzaţii i se aduc şi ce măsuri au luat procurorii în cazul lui, precizând doar că va face declaraţii "la momentul potrivit", în câteva zile.

33 afișări
Imaginea articolului Marius Locic spune că va face declaraţii în câteva zile

Marius Locic spune că va face declaraţii în câteva zile

Marius Locic a plecat în jurul orei 13.15 de la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost audiat timp de aproximativ patru ore în dosarul în care senatorul PSD Cătălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă.

Întrebat care sunt acuzaţiile care i se aduc şi ce măsuri au luat procurorii în cazul lui, Marius Locic a spus doar că va face declaraţii "la momentul respectiv, la momentul potrivit". Întrebat când este "momentul potrivit" la care va face declaraţii, Locic a răspuns: "În câteva zile".

Procurorii anticorupţie au dispus ca omul de afaceri Marius Locic să nu poată părăsi Capitala timp de 30 zile, interdicţia fiind impusă după ce acesta a fost audiat în dosarul în care senatorul PSD Cătălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă, potrivit unor surse judiciare.

Vineri, procurorii anticorupţie au dispus faţă de Cătălin Voicu obligarea de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile, senatorul PSD fiind cercetat pentru trafic de influenţă. Senatorul a contestat măsura la instanţa supremă, care va judeca, miercuri, plângerea politicianului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici