​Marius Tucă Show, la Aleph News, de la ora 19:00. Invitaţi: Victor Ponta, fost premier, şi Alexandru Rafila, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor şi reprezentantul României la OMS

61 afișări
Imaginea articolului ​Marius Tucă Show, la Aleph News, de la ora 19:00. Invitaţi: Victor Ponta, fost premier, şi Alexandru Rafila, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor şi reprezentantul României la OMS

​Marius Tucă Show, la Aleph News, de la ora 19:00. Invitaţi: Victor Ponta, fost premier, şi Alexandru Rafila, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor şi reprezentantul României la OMS

Marius Tucă Show te aşteaptă diseară, la şapte, la Aleph News, să fii în direct cu România. Invitaţii de azi sunt Victor Ponta, fost premier, şi Alexandru Rafila, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor şi reprezentantul României la OMS.

Azi facem proteste, mâine nu mai facem. Azi suntem supăraţi, mâine ne-a trecut. Azi ne hotărâm să ne vaccinăm, mâine ne-am răzgândit. Ala-bala portocala, ba-i aici, ba nu-i aici. Azi stăm în casă, mâine plecăm la munte. Mai uşor cu Justiţia pe scări, democraţia s-a sfrijit în faţa uşurinţei cu care ne cedăm libertăţile. Mai înţelege cineva ceva?

Victor Ponta vine în studioul Marius Tucă Show pentru o sinteză smart a unei Românii care pare că nu mai ştie de ea.

Se pare că autorităţile sanitare de la noi şi de aiurea au învăţat foarte bine să apese pe pedala fricii de moarte şi de boală a cetăţeanului. Obişnuit să ia totul pe nemestecate, cu multă pâine şi apă, omul zilelor noastre (nu vorbim aici doar de români) ia cu polonicul explicaţii care, analizate la sânge, nu transmit, de fapt, nimic în afară de "bu-hu-hu".

"Dezbină şi cucereşte" a devenit "Sperie şi cucereşte". Se pare că e noul slogan al dictaturii sanitare globalizate. Alexandru Rafila e o voce care şi-a păstrat coerenţa într-o lume care a învăţat să confunde agonia cu viaţa.

Vine diseară la Marius Tucă Show, cu multe de spus, cu multe de explicat.

Marius Tucă Show, diseară, la şapte, la Aleph News.

"M-am abonat la sfârşitul lumii şi pe tine te-am luat bonus".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici