Marko Bela s-a prezentat la Parchetul ICCJ în dosarul privatizărilor strategice

Fostul vicepremier Marko Bela s-a prezentat, luni dimineaţă, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), fiind citat ca martor în dosarul privatizărilor strategice.

22 afișări
Imaginea articolului Marko Bela s-a prezentat la Parchetul ICCJ în dosarul privatizărilor strategice

Marko Bela s-a prezentat la Parchetul ICCJ în dosarul privatizărilor strategice (Imagine: Mediafax Foto)

La intrarea în sediul Parchetului instanţei supreme, Marko Bela a declarat că a fost citat ca martor în dosarul privatizărilor strategice. Fostul vicepremier a precizat că a condus şedinţa de Guvern în care s-a luat în discuţie proiectul de act normativ privind vânzarea a 8% din acţiunile Petrom către angajaţi şi că a respins-o.

În acelaşi dosar, săptămâna trecută au fost audiaţi ca martori prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu, fostul ministrul al Finanţelor Ionuţ Popescu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, fost ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.

Şi fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat, în 15 septembrie, la Parchetul instanţei supreme, în calitate de martor în legătură cu hotărârea de Guvern prin care s-a decis vânzarea a 8% din acţiunile Petrom către salariaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici