Marş motorizat între Iaşi şi Bucureşti pentru susţinerea Autostrăzii A 8: Peste 1.000 de vehicule

Peste 1.000 de vehicule de diverse categorii se estimează că vor participa, sâmbătă, la un marş motorizat de la Iaşi la Bucureşti, care are scopul de a atrage atenţia asupra faptului că Moldova nu se poate dezvolta fără infrastructură de tip autostrada.

1630 afișări
Imaginea articolului Marş motorizat între Iaşi şi Bucureşti pentru susţinerea Autostrăzii A 8: Peste 1.000 de vehicule

Marş motorizat între Iaşi şi Bucureşti pentru susţinerea Autostrăzii A 8: „Moldova vrea autostradă”

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române arată că marşul este programat să înceapă la ora 7.00, fiind organizat de Grupul de inţiativă civică ”Împreună pentru A8” şi Asociaţia „Moldova vrea autostradă”.

Vehiculele participante la marş se vor deplasa pe două coloane din municipiul Iaşi, vor tranzita judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Brăila, Galaţi, Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Ilfov şi intenţionează să staţioneze în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Pe traseele de deplasare, cele două coloane motorizate se vor completa cu noi vehicule din judeţele tranzitate şi se vor regrupa la Tişiţa, judeţul Vrancea.

Organizatorul estimează participarea a peste 1000 de vehicule de diverse categorii.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, poliţiştii le recomandă şoferilor să manifeste disciplină în trafic, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să nu efectueze manevre periculoase şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici