Mascaţii au descins în casa liderului Clanului Sportivilor, Bebino. Ce au ridicat poliţiştii

Poliţiştii Capitalei au făcut, joi, trei percheziţii, una dintre acestea având loc în casa lui Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, lider al Clanului Sportivilor, după ce, recent, el a fost implicat într-o răfuială cu membrii unei alte grupări de interlopi, în zona Tei Toboc, din Bucureşti.

3355 afișări
Imaginea articolului Mascaţii au descins în casa liderului Clanului Sportivilor, Bebino. Ce au ridicat poliţiştii

Răfuiala din Tei Toboc: Poliţia a făcut pecheziţii în casa liderului Clanului Sportivilor

Oamenii legii au ridicat probe din casa lui Marius Alecu, dar şi din alte două locuinţe ce aparţin grupării adverse, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

„În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracţiuni de tentativă la omor, în baza autorizaţiilor emise de instanţă, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, în Bucureşti, fiind identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, anunţă, joi dimineaţa, Poliţia Capitalei.

Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, şef al Clanului Sportivilor, a fost arestat, în urmă cu o săptămână, el fiind suspectat de tentativă la omor, după ce a fost implicat într-o răfuială cu membrii altui clan din Capitală.

În acelaşi caz, a fost arestat şi un bărbat, membru al clanului rival, care i-a tăiatul degetul lui Marius Alecu.Şeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, a fost transportat la spital, în 9 ianuarie, după ce a fost implicat într-o răfuială în Capitală, în urma căreia a rămas fără un deget. El a fost tăiat pe aproape tot corpul, iar un deget i-a fost amputat.

În spital a fost internat un alt bărbat care a participat la încăierare, însă nu este membru al Clanului. Neînţelegerile dintre cei implicaţi sunt mai vechi, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici