Maşină "clonată": Un Volvo cu seriile modificate şi plăcuţe false, descoperit de proprietarul autoturismului original - VIDEO

Poliţiştii Secţiei 13 Bucureşti fac investigaţii privind un autoturism Volvo, găsit cu plăcuţe de înmatriculare artizanale şi seriile modificate, situaţia vehiculului fiind reclamată de proprietarul unei maşini asemănătoare, cu număr identic.

396 afișări
Imaginea articolului Maşină "clonată": Un Volvo cu seriile modificate şi plăcuţe false, descoperit de proprietarul autoturismului original - VIDEO

Maşină "clonată": Un Volvo cu seriile modificate şi plăcuţe false, descoperit de proprietarul autoturismului original

"Secţia 13 Poliţie face cercetări în cazul unui autoturism Volvo cu plăcuţe de înmatriculare artizanale şi seriile modificate, acesta fiind găsit de un proprietar al unui autoturism asemănător", a declarat, pentru MEDIAFAX, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Proprietarul unui Volvo argintiu a sesizat Poliţia, în luna noiembrie 2011, cu privire la faptul că, în sectorul 3 al Capitalei, a găsit o maşină de aceeaşi marcă şi culoare cu autoturismul său, având plăcuţele de înmatriculare identice, a precizat sursa citată.

Autoturismul Volvo reclamat a fost sigilat şi luat în custodia Secţiei 13 Poliţie.

În acest caz au fost alertate serviciile Interpol şi Europol, întrucât seriile maşinii au fost modificate, conforma constatărilor inspectorilor companiei Volvo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici